Expositie.

In Cultuurkerkje Oudesluis Zaterdag 27 en zondag 28 november 2021

Beide dagen van 11.00-16.00 uur

Toegang is gratis

Een tweetal kunstenaars exposeren daar op deze datums

hun werk.

Nelly Besseling en Ivonne Verhagen bewerken al vele jaren verschillende soorten steen: seleniet ,serpentijn ,albast en speksteen.Een weekend lang exposeren zij hun beelden van steen en brons. Nelly Besseling heeft ook bronzen beelden in haar collectie.

Nelly was ooit op een expositie van beelden en raakte daardoor zo geïnspireerd, dat ze een steen heeft gekocht en daarmee aan de slag is gegaan.Ivonne is net als Nelly autodidact. Wel enkele workshops of korte cursussen gevolgd en daarna, door het "te doen",steeds vaardiger te worden in het bewerken van steen.Door kritisch te kijken,zorgvuldig te werken,en mooie materialen te gebruiken zoals hardstenen sokkels proberen zij mooie beelden te maken,die een sieraad voor in de tuin of in huis kunnen zijn. Over elkaar merken beide beeldhouwers op: Door elkaars werk te bespreken,stimuleren wij elkaar. Wij verwonderen ons samen over de "cadeautjes"die de stenen ons geven: de prachtige kleuren,en mooie tekening of bepaalde vorm. Dat zijn geweldige stimulansen om ons uit te dagen. Nelly exposeerde bij Rondje Cultuur Huisduinen,Kunstparade  Heiloo,Kunst-10-daagse in Bergen, Bezoek mijn Tuin ,en de kunstroute in Workum.

Ivonne exposeerde in de Etalage in Schagen. Beiden hebben exposities gehouden tijdens de Tuinenroute Wieringen en tijdens de Bloemendagen in Anna Paulowna.

         Beide kunstenaars maken deel uit van de kunstkring

                                         Anna Paulowna

            Meer info over hen:  nellybesseling@yahoo.com

                               ivonneverhagen@gmail.com

                            www.kunstkringannapaulowna.nl

                                            www.cultuurkerkje.nl